Kaiteet

Kristal alumiiniset kaidejärjestelmätuotteet suunnittelivat alan ammattilaiset ja insinöörit. Kristal kaidejärjestelmä on erinomainen ja turvallinen ratkaisu niin julkisten rakennusten, kerrostalojen kuin omakotitalojenkin julkisivujen uudis- ja peruskorjauskohteisiin. Kaidejärjestelmät ovat alumiinisia huoltovapaita tuotteita.

Useiden koristeputki- ja profiilimallien ansiosta järjestelmä mahdollistaa kaidevaihtoehtojen suunnittelun CAD-ohjelmalla. Suunnittelun tuloksena on syntynyt vesipeltivapaa kaidejärjestelmä, jossa käsijohde toimii sellaisenaan vesipeltinä parvekelasituksessa. Soveltuu ulkonäöllisesti ja asennus teknisesti Nika parvekelasien kanssa yhteen. Kristal-alumiinikaiteeseen voidaan kiinnittää erilaisia julkisivua kohentavia koristelistoja. Profiilit käsitellään polttomaalauksena RAL-värikartan mukaisilla sävyillä.

Kaidelasit

Kristal-kaidejärjestelmään voidaan julkisivun mukaan asentaa monenlaisia materiaaleja esim. sävytettyä, kirkasta laminoitua turvalasia, pelti tai erilaisia verkkoja julkisivun sopivuuden mukaisesti.

Imatra_0012

Tekee arjesta kirkkaamman