NIKA parvekelasit

Lasitettu parveke antaa kotiin mukavasti lisätilaa. Se tekee parvekkeestasi kätevän lisän kodin oleskelutiloihin. Lasi suojaa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä liikennemelu laskee noin puoleen. Parvekkeesi herää uuteen elämään, josta sinä pääset nauttimaan. Olisiko sinun parvekkeellasi jo lasituksen aika? Korkealaatuinen ja kotimainen NIKA-Parvekelasitus on oikea valinta. Tutustu siihen ja ota meihin yhteyttä. Saat lisää tietoa toteutuksesta ja tarjouksen omasta parvekkeestasi.

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä

NIKA-Parvekelasitus on kotimainen, pystypuitteeton liukulasijärjestelmä, joka sopii sekä uudis- että peruskorjauksiin.

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

NIKA-Parvekelasitus kulkee yhdessä tasossa. Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset.  NIKA-Parvekelasituksella on tehty VTT:llä tuulenpaineen-, pistekuorman- ja iskunkestävyystestit, jotka tuote on läpäissyt sekä 6 mm:n ja 8 mm:n lasilla. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista.  NIKA parvekelasituksella on 5 vuoden takuu.

Yksilöllinen ilme

NIKA-Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu´uttaa kulmien yli. Pystypuitteeeton järjestelmä sopii talon ilmeeseen.

Eristää ääntä

Suljettuna vakiotiivistetty NIKA-Parvekelasitus vähentää melua yli 10 dB, eli esim. liikenteen aiheuttama melu vähenee puoleen. Parvekkeen takana olevassa huoneessa melu vähenee noin 25…26 dB.

Pitää helteen ja kylmyyden ulkona – säästää energiaa

Uusimpien tutkimusten mukaan parvekkeiden lasituksella voidaan saavuttaa kerrostaloasunnoissa keskimäärin 5,9 %:n  energiansäästö.

Alla olevasta videosta näet, kuinka helppoa parvekelasituksen käyttö on.

Tekee arjesta kirkkaamman