NIKA liukulasit

NIKA-Liukulasituksella saat terassin, viherhuoneen tai parvekkeen ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee vähällä vaivalla lisää tilaa kotiisi.

Liukulasitus on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä, joka on tiivis.

NIKA-Liukulasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Lasituksen asennus kestää tavallisesti vajaan työpäivän. Tutustu ja ota yhteyttä, niin valitaan sinun käyttötarkoitukseesi paras ratkaisu.

Liukulasit ovat myrskynkestävää kotimaista laatutyötä. Profiileissa on harjalista, joten suljettuina ne ovat kiinni toisissaan. Näin elementeistä muodostuu yhtenäinen ja tiivis seinä, joka ei kolise tuulessa.

Helppo avata, laaja aukaisupinta

NIKA-Liukulaseissa on 2- tai 4 raitaiset kiskot, joiden avulla lasit avautuvat laajasti. Tuulilukoilla varustetut kiskot kestävät kovankin tuulen. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja.

Turvallinen lukitus

Liukulasitus voidaan lukita kummaltakin puolelta lisävarusteena saatavalla NIKA-lukitusjärjestelmällä, joten kukaan ei jää vahingossa lasiseinän väärälle puolelle. Vakiotoimituksessa olevalla lukolla lasitus voidaan lukita sisäpuolelta.

Luotettava ja kestävä

Lasitus on karkaistua turvalasia, joka täyttää saksalaiset DIN-vaatimukset sekä EU-direktiiviä koskevat CE-vaatimukset. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. NIKA-lasituksella on 5 vuoden takuu.

Yksilöllinen ilme

Erilaisten hiontojen ja pintakäsittelyjen avulla laseihin saadaan yksilöllinen kuviointi ja persoonallinen ilme. Kuviointi suojaa myös ylimääräisiltä katseilta. Lisäämällä lasituksen ala- tai yläosaan välipuite, voidaan lasimateriaalia vaihtaa samassa lasielementissä esimerkiksi alaosaltaan näkösuojalliseksi.

286_org

285_org

Oheisesta videosta näet, kuinka helppokäyttöinen lasitus on käyttää.

Tekee arjesta kirkkaamman