Pliseekaihtimet

Pliseeverhot sopivat erityisen hyvin tiloihin, joissa kaivataan yksityisyyden- ja auringonsuojan lisäksi trendikästä ja sisustuksellista ilmettä ikkunoihin. Unohda viime vuosituhannen paperiset veikkiverhot ja tutustu huippulaadukkaisiin kankaisiin pliseekaihtimiin!

Monipuolinen kangasvalikoima

Pliseekaihtimia löytyy monilla eri teknisillä ominaisuuksilla eri tiloihin: pimentäviä, palosuojattuja, valoa heijastavia, energiaa säästävää ”hunajakennoa” ja screenia, kuvioituja ja läpikuultavia. Tutustu valikoimaamme myymälöissämme tai pyydä mittamies käymään valikoiman kanssa suoraan kohteessa, jotta nähdään mikä vaihtoehto sopii sisustukseen parhaiten!

Monipuolinen plisee

Pliseeverhon muunneltavuus tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon minkälaisen tahansa ikkunan auringonsuojaukseen. Voit muunnella verhon asentoa mielesi mukaan, sillä verho kulkee vaijeria pitkin. Moni meistä rakastaa sisään tulvivaa auringonvaloa, mutta harva pitää häikäisystä. Pliseekaihtimen avulla voit rajata verhon suojaamaan häikäisyltä esim. vain keskeltä ikkunaa.

Katutasossa asuvat taas arvostavat pliseekaihtimen tarjoamaa mahdollisuutta suojata ikkuna alhaalta ylöspäin, jotta ohikulkijat eivät näe sisään, mutta valoisuus ja näköala säilyvät, kun ikkunan yläosa jää paljaaksi.

Pliseekaihtimet on mahdollista valmistaa sopimaan myös pyöreisiin, kolmion mallisiin, vinoihin, kaareviin ja kattoikkunoihin. Kysy lisää, autamme mielellämme löytämään juuri teille sopivan vaihtoehdon!

Tekee arjesta kirkkaamman