Paneeliverhot

Näkösuojaksi, auringonsuojaksi, sisustuselementiksi, tilanjakajaksi, verhoiksi tai akustiikan parantajaksi. Paneeliverhojen käyttömahdollisuudet ovat lähes loputtomat, yleisimmin niitä käytetään verhoina ikkunoissa ja lasitetuilla parvekkeilla, koska ne pysyvät aina ryhdikkäinä ja liukuvat höyhenenkevyesti kiskoja pitkin.

Paneeliverhoja käytetään myös yhä enemmän tilanjakajina. Varsinkin suuret huoneet usein kaipaavat rytmikkyyttä, joka on helppo toteuttaa paneeliverhoilla. Rauhoita esimerkiksi toimistotilaa paneeliverhoilla tai jaa olohuone ruokailutilaan ja TV:n katselutilaan ilman että tilan avaruus kärsii.

Monipuolinen kangasvalikoima

Materiaalivaihtoehdoista löydät mm. herkullisia värejä, pimentäviä ja palosuojattuja kankaita ja energiatehokkaita screen-kankaita, jotka läpäisevät valoa, mutta estävät auringon lämmön pääsyn sisään.

Projektit

Paneeliverhot toimitamme myös suuriin projekteihin, julkisiin kohteisiin ja yritysten tiloihin manuaalisina tai moottoroituina. Ota silloin yhteys projektimyyjäämme.

Värivaihtoehdot

Kaikki alla olevat värit saatavana läpikuultavana ja pimentävänä. Läpikuultavissa sävyissä läpinäkyvyys on vahvasti kytköksissä sävyn vaaleuden kanssa (valkoinen kuultaa valoa läpi, musta lähes pimentävä).

 

 

 

 

 

 

Tekee arjesta kirkkaamman