Markiisit

Markiisin avulla suojaat terassin liialta auringolta ja kevyeltä vesisateelta tyylikkäästi ja turvallisesti.

Markiisi vähentää asunnon häikäisyä ja voi auttaa säästämään ilmastointikuluissa jopa 80%.

Valikoimastamme löydät koti- ja yrityskäyttöön terassi- ja ikkunamarkiisit. Markiisi antaa kiinteistölle tyylikkään ja persoonallisen ulkoasun ja tekee kesästä nautinnollisemman!

Kukapa ei haluaisi kesäksi ylimääräistä tilaa, jossa voi rentoutua, ruokailla ja lueskella paahteelta, häikäisyltä ja kuurosateilta suojassa? Kaikkiin mittatilausmarkiiseihin on kankaan ja profiilin väri vapaasti valittavissa. Voit myös itse päättää etulipan muodon tai jättää sen pois.

Valmistamme kaikki mittatilausmarkiisimme itse, joten toimitusaikamme ovat nopeita!

Laadukkaat materiaalit

Huolehdimme siitä, että markiisimme ovat parasta mahdollista laatua. Materiaalit testataan kestämään pohjoismaista ilmastoa niin kesällä kuin talvellakin. Markiiseilla on siis pitkä elinkaari ja ne ovat helppohoitoisia. Kangasmateriaali on haalistumatonta akryylia, joka hylkii vettä, likaa ja saasteita. Lisäksi se estää lämmön läpäisyä ja UV-säteilyn jopa 100%:sesti. Värivalikoimastamme löydät kattavasti eri värejä ja väriyhdistelmiä.

Rakenneosat ovat eurooppalaista laatua. Alumiiniprofiilit ja painevaletut alumiiniosat varmistavat markiisin moitteettoman toiminnan ja pitkän iän. Voit valita mekanismiksi manuaalisen, sähkökäyttöisen tai automaattisen toiminnan. Oman viihtyisyytesi ja markiisin elinkaaren kannalta paras vaihtoehto on automaattinen mekanismi. Tällöin markiisi tunnistaa milloin auringonsuojaa tarvitaan ja milloin sää on niin raju, että kannattaa rullautua kiinni. Automaattistakin markiisia voit ohjata kytkimellä tai kaukosäätimellä.

Ammattitaitoinen suunnittelu ja mittaus

Juuri oikeanlaisen markiisin ostaminen vaatii monen eri asian huomioonottamista, joten suosittelemme että edustajamme käy paikan päällä suunnittelemassa kanssanne parhaan mahdollisen ratkaisun. Kaikki myyjämme ovat kokeneita ammattilaisia ja he mittaavat markiisin puolestanne. Ottamalla meihin suoraan yhteyttä olet askeleen lähempänä tyylikkäämpää ja viihtyisämpää kotia/toimistoa.

Mittaus- ja suunnittelukäynti on saatavillasi toiminta-alueillamme.  Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille paras vaihtoehto.

Terassimarkiiseista suosituin on Osio Perla -mallimme, jonka viimeistelty ulkoasu yhdistyy markkinoiden kestävimpiin komponentteihin ja käyttömukavuuteen.

Osio Diamante -terassimarkiisi tarjoaa lisämukavuutena mahdollisuuden kaltevuuden säätöön, jolloin voit suojautua parhaiten alhaalta paistavan auringon häikäisyltä.

Molemmat ikkunamarkiisimallit on saatavana millä tahansa mallistomme kankaalla. Profiilin värivaihtoehdot ovat valkoinen, grafiitinharmaa ja hopeanharmaa.

Veivikäyttöinen ikkunamarkiisi suojaa ikkunat tehokkaasti auringon paahteelta. Ikkunamarkiisin saa jopa kuusi metriä leveänä, eli saman markiisin alle mahtuu monta ikkunaa.

Nauhakäyttöinen Osio Dora -ikkunamarkiisi on suosittu helppokäyttöisyytensä ansiosta. Markiisin kulmaa voi säätää nauhan avulla huoneiston sisältä käsin.

Tekee arjesta kirkkaamman